Onze friet

Vlaamse frites, bij Giomara  bakken wij echte Vlaamse friet. Elke dag weer geven wij alles om de lekkerste friet van Zandvoort te bakken

Daarbij maken wij gebruik van de beste kwaliteit Agria aardappelen van Nederlandse bodem rechtstreeks van de boer welke speciaal zijn ontwikkeld voor friet.

De friet wordt dagelijks vers gesneden waarna ze worden voorgebakken op een lage temperatuur. De rauwe aardappel wordt zo als het ware gekookt. Tijdens dit proces verliest de aardappel een deel van haar vocht. De voorgebakken friet laten we vervolgens terugkoelen waarna het kan worden afgebakken.

Wij bakken onze friet in de schil waardoor de smaak behouden blijft en er zo’n 10% aan snijverlies wordt tegengegaan en zo meewerken aan minimale voedsel verspilling. Daarnaast is de olie die we gebruiken om de frites in te bakken 100% plantaardig, wat zorgt voor een lekker goudgeel frietje die zacht is van binnen en knapperig van buiten.

Onze specialiteit loaded frites, Dirty finger fries

Onze specialiteit is friet met vers geraspte Parmezaanse kaas en huisgemaakte Truffel mayonaise. Of huis gemaakte stoofvlees, Rendang of ons frietje chili con carne met cheddar kaas alle toppings worden door ons huisgemaakt!

Duurzaamheid

Wij geven veel om het milieu. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen; bakken wij onze friet in de schil waarmee 10% snijverlies wordt tegengegaan; wordt onze oude olie gerecycled tot biodiesel. Zo dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie en aan een minimale voedselverspilling.

Menu kaart staat online!

 

onze huismerken en leveranciers

www.lavazza-nederland.nl

www.remia.nl

www.farmfriet.nl

www.giokookt.nl

www.vhcjongensbv.nl

 

 

www.miracle-media.nl

Boulevard Barnaart 31A 2041 JA Zandvoort

KVK 77360141 Giomara Food & Drinks
NL48KNAB0259542717 Giomara 

Info@giomarafood-drinks.nl
www.giomarafood-drinks.nl

0616916766


Postadres
Giomara Food & Drinks
Linnaeusstraat 1D
2041 BP Zandvoort