Reactie plaatsen

Reacties

Hanneke
4 maanden geleden

Goede middag.
Geen idee of ik de mooie gele frietfood kraam heh.
Aan de boulevard barnaart in Zandvoort .
Wij strandhuis kampeerders gaan weer opbouwen.
En dan krijgen we trek ,bent u 15 April op maandag open.?

Rob van den Bergh
4 maanden geleden

Beste dame/heer,

Ik kwam uw bedrijfsnaam tegen op Internet en toen dacht ik ik ga het gewoon vragen al ken ik , denk ik, niemand binnen jullie bedrijf.

Maar ik ben dus druk op zoek naar iets aan extra inkomsten voor onze voetbalvereniging SV Zandvoort want we kunnen ons hoofd maar met veel moeite boven water houden.

Bij onze vereniging kan je al voor 250 euro per jaar al een reclame bord lang veld 1 hebben.
Ook van vlag of eigenlijk een banner tegenwoordig kan voor 250 per stuk.
Dus vanaf 250 kan je ons al enorm helpen en ik hoop echt op een positieve reaktie wanr de gulle bedrijven in onze regio zijn niet zo makkelijk te vinden.

Maar misschien jullie,, ik hoop het echt en vraag me wat je niet duidelijk is en hopelijk krijg ik een positieve reaktie van jullie,
Er zijn ook tal van andere reclame mogelijkheden mogelijk dus heeft u iets anders in uw gedachte dan hoor ik dit ook graag.

Ik hoor graag van u,

Met vriendelijke groet,Rob van den Bergh,
Bestuurslid en vrijwilliger,
06-23229960

bartjan van weert
4 maanden geleden

Goedenavond,
Ik ben bezig met het organiseren van een Picnick voor onze afdeling van zorgcentrum nieuw unicum te zandvoort, een zorg centrum voor mensen met ms. Ik zou graag wat informatie willen over de picnick boxen die jullie leveren en of het mogelijk is voor ong 40 personen? en wat dit evt zou gaan kosten.

Clara Dierich
10 maanden geleden

Hi, we are a group of 12 People visitin Zandvoort on October 6. I was wondering if your food truck is still near by the Roompot Zandvoort Park. We are looking for a place to order pizza to go.
We would love to order at your place and eating the pizza at the Beach nearby.

I am happy to get your offer and wish you a nice Day!
Kind regards
Clara

Robert
3 jaar geleden

Vandaag bij jullie frites gehaald. We moesten even wachten, maar ‘ who cares” en de frites smaakte nog beter, top. Blijf vernieuwen, kijk al uit naar de Kippeling (met knoflooksaus hoop ik), kan ook in een pittabroodje.....Good luck en goed goede ondernemers te zien

Giomara Food & Drinks
3 jaar geleden

Dank je wel robert voor het compliment! we hebben het standaard in huis en ook knoflooksaus! hier zit geen pita broodje bij ;)

Victor van Veelen
4 jaar geleden

Hoi Gio en Mara,

Ik was laatst een frietje eten bij jullie nieuwe plek. Tof dat jullie daar nu staan.

Maken jullie de friet nog zelf? Ik heb nl een frietfabriekje waar we dagverse friet snijden, voorbakken en verpakken. Echt topkwaliteit (winnaar AD friet testen etc) maar dan gemakkelijk voor zaken zoals die van jullie.

Zou dat iets voor jullie zijn?

We horen het graag.

Veel succes en groet,

Victor van Veelen
FrietHoes
06-26352225

Albert Jaap de Vries
4 jaar geleden

Weekend hap: Canneloni spinazie paddestoelen!

Postnl Pakketservice
4 jaar geleden

We hebben een pakket voor u van de firma Bluespresso met het adres zeeweg 2061 maar dit is geen postadres heeft u misschien een ander postadres zodat we het pakket als nog kunnen versturen m.vr.gr. Sil Postnl