Foodtruck huren

Wil je jouw gasten heerlijk eten bezorgen op jouw evenement? Huur dan een foodtruck bij Giomara Food & Drinks! Bij ons kun je verschillende Foodtrucks huren, elk met een eigen uitstraling - zowel voor buiten als binnen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een foodtruck voor een bruiloft of personeelsfeest, jubileum of afstuderen. Samen met jou creëren we het ideale feest. Bent u zelf niet zo van het organiseren? Wij kunnen u daarbij assisteren of als u bij ons een foodtruck huurt kunnen wij ook de gehele organisatie op ons nemen, Van opbouwen tot het meenemen van de afvalbakken.

De foodtruck mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij ons aanbod aan mobiele foodtruck zit er altijd wel iets bij dat past bij jou en jou evenement. Uw gasten gaan genieten van een originele, gezellige en vooral overheerlijke catering als je je foodtruck huurt bij Giomara Food & Drinks. Maar niet alleen in de foodtrucks zit veel variatie, zo hebben wij verschillende food concepten. met gerechten van over de hele wereld. Er is voor ieder wat wils, of je nu vlees- of visliefhebber bent, of vegetariër. Denk onder andere aan:


Build your own pizza, Verse Burgers, broodjes pulled porc of pulled jack fruit diverse soorten pasta,

Bekijk vooral de rest van onze website, want we hebben zoveel unieke food concepten, het is alleen al leuk om er doorheen te bladeren en te watertanden. Staat de foodtruck met het door jou gewenste eten niet op de website? Geen probleem, want wij gaan graag met jou in gesprek over een uniek idee. Wie weet kunnen we een persoonlijke menu samenstellen voor jou evenement. Natuurlijk kunnen we ook rekening houden met allergieën en andere dieetwensen, zodat iedereen kan genieten van de hapjes op jou feest. 

Een unieke toevoeging aan ieder feest.

Wat je ook aan het plannen bent, een foodtruck is altijd een unieke toevoeging. Bovendien zorgen wij ervoor dat de aankleding er helemaal top uitziet, en dat onze medewerkers enthousiast zijn. We serveren op ludieke wijze, en zijn zo een echte sfeermaker op je evenement. Jou gasten kunnen genieten van de lekkerste drankjes en de in smaakvolle combinaties. Daarnaast is een foodtruck een fantastische accessoire voor op de foto's. Omdat we meerdere foodtrucks hebben, kun je jouw persoonlijke combinatie van keuken en foodtruck samenstellen voor je feest. Bekijk ook onze referenties eens door.

Buitenbruiloft met een foodtruck

Hebben jullie plannen om buiten te trouwen. Een foodtruck is de ideale mobiele keuken om jullie gasten van heerlijke gerechten te voorzien. Na de plechtigheid kan de truck gemakkelijk naar de juiste locatie rijden. Denk bijvoorbeeld aan een receptie in het bos, met houten tafels en stoelen, prachtig gedekt in boho-chique stijl. Wij helpen jullie graag bij het organiseren van de mooiste dag van jullie leven. Foodtruck huren bij Giomara Food & Drinks.

Wil je graag een foodtruck huren of hier meer informatie over ontvangen 0616916766 Onze mobiele foodtrucks staan garant voor een geslaagd event! Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het perfecte feest of zelfs de gehele organisatie op ons nemen. Zo is het enige wat jij hoeft te doen te genieten van het evenement. Klinkt dit als muziek in de oren? Geen wonder: de beste foodtrucks met het lekkerste eten huur je bij Giomara Food & Drinks.

 

 

 

 

Voor direct contact kun je bellen naar 06-16916766

of stuur een Whatsapp of een email

 

Max. capaciteit per uur: 250 Servings

Gem. prijs vanaf€ 9,50

per persoon:

CERTIFICATEN

Sociale Hygiëne

Allergenendeclaratie

Hygiënecode HACCP