Waar vroeger nog een snackkar stond op de parkeerplaats tegenover de Bokkedoorns aan de Zeeweg, is het nu al jaren slechts een parkeerterrein voor mensen die komen wandelen in het duingebied. Vanaf 1 maart komt daar verandering in, er komt weer leven in de brouwerij. Zandvoorters Giovanni en Tamara blazen het gebied nieuw leven in met hun eetgelegenheid op wielen, Foodtruck Giomara Food & Drinks. In het weekend van 29 februari en 1 maart is de grote opening.

Het is een foodtruck waar verse producten vervaardigd van lokale leveranciers worden verkocht. Streetfood als pizza's, hamburgers, sandwiches en friet met onder andere pulled pork of jackfruit en koffie voor mensen die op doorreis zijn. Wie geen haast heeft, kan ook op het terras plaats nemen.

Giovanni is 46 jaar en geen onbekende in de horecabranche in Zandvoort. Hij heeft zijn sporen verdiend als chefkok bij diverse etablissementen in de regio en als freelance kok door heel Nederland. Tamara is ook geen onbekende. De 41-jarige Zandvoortse heeft jarenlang in de keuken en bediening gewerkt bij Café Neuf. Het stel is ambitieus en enthousiast en vastberaden om de foodtruck genaamd Giomara Food & Drinks tot een succes te maken.

De formule is simpel, goed eten, puur en vers voor een eerlijke prijs. "Het is een droom die uitkomt," zegt Tamara. Haar ogen glinsteren als we het hebben over de Foodtruck. "Giovanni had deze plek al geruime tijd op het oog. We wisten dat er al jaren geen horecagelegenheid meer staat. Er zijn daar vele mooie wandel en fietsroutes. Voor ons dus de ideale plek om met Giomara food & drinks te staan, dus zijn wij gaan informeren en hebben een plan van aanpak gemaakt. We investeren in twee trucks. Een vaste op locatie en één waarmee we op festivals en evenementen gaan staan. Die laatste kan ook gehuurd worden voor feesten en partijen

Wij gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen en alles is recyclebaar. Daarnaast presenteren wij ook veganfoods. Het frituurvet dat we gebruiken is 100% plantaardig en bevat geen allergenen. Wij houden ons aan de spelregels verantwoord frituren die onder andere zorgen voor onze heerlijke krokante goudgele frites.

Menu kaart staat online!

 

onze huismerken en leveranciers

www.lavazza-nederland.nl

www.remia.nl

www.farmfriet.nl

www.giokookt.nl

www.vhcjongensbv.nl

 

www.miracle-media.nl

 

Standplaats
Zeeweg 53 TO 2051 EB Bloemendaal

                                   &

Boulevard Barnaart 31A 2041 JA Zandvoort

KVK 77360141 Giomara Food & Drinks
NL48KNAB0259542717 Giomara 

Info@giomarafood-drinks.nl
www.giomarafood-drinks.nl

0616916766


Postadres
Giomara Food & Drinks
Linnaeusstraat 1D
2041 BP Zandvoort